I HIVERNAL DE RESISTENCIA DE BTT
19 DE DESEMBRE DEL 2021 A MOJA-

El club Btt el Bressol juntament amb Metalbikers (09/01/2022 - Vilafranca) i Cicles Catalunya ( 23/01/2020 a Sant Marti Sarroca) organitzen la 1 Hivernal de resistència al Penedes. Uns circuits circular de 2/3 Km. Les proves seran per equips de dues persones en tres categories: Masculí, Femení i Mixte. Els equips faran relleus cada volta, a Moja amb un dorsal únic que s'hauran de passar a l'hora del relleu.. Limit 2 hores. 19/12/2021.
LA DURADA SERA DE 2 HORES A UN CIRCUIT ZONA DE LA MUNTANYETA.

-.
El Club BTT el Bressol vol reactivar-se amb noves iniciatives que estiguin dintre de les normatives establertes i no volem que aquest any 2021 despres de les limitacións generades pel COVID, pugui finalitzar sense cap prova de BTT.
El club i els seus membres buquem complaure als aficionats de la BTT i també ser sol.lidaris amb el territori. El club BTT el Bressol es una entitat sense ànims de lucre format per un grup de amics i que esta amb els aficionats a la Btt, amb l'esport i amb Olèrdola. Gràcies a tots.

  • Cartell

    I HIVERNAL DE RESISTENCIA DE BTT 19/12/2021


    La prova de resistència en BTT ha sigut el resultat de la nova situació i exigències que ens trobem com a club dins d'un Parc Comarcal, és l'alternativa a poder continuar fent nous esdeveniments, per continuar vius amb la BTT, d'aqui néix aquesta nova iniciativa, una prova de resistència juntament amb altres clubs de la comarca que genera la 1ª Hivernal de Resistencia BTT.

  • Esponsors i Col.laboradors:

    www.manjisoft.com, Ajuntament d'Olèrdola, www.Bttelbressol.com